Welkom op de website van computerverzekeren.nl!

De door uw dealer geleverde computerapparatuur voldoet aan de hoogst mogelijke kwaliteitseisen, waarop uiteraard de normale fabrieksgarantie van toepassing is.

Computer apparatuur is echter kostbare en schadegevoelige apparatuur, waarbij de kosten voor reparatie vaak en erg tegen kunnen vallen. Een ongelukje zit een klein hoekje en schade door vallen, stoten, vocht, diefstal e.d. valt niet onder standaard fabriekgarantie! Ook inboedelverzekeringen geven over het algemeen een te beperkte of zelfs helemaal geen dekking. (bijv. buitenshuis) en er is over het algemeen sprake van een hoog eigen risico. Tevens vallen technische defecten buiten de dekking!

Om u ervan te verzekeren niet voor vervelende financiële verrassingen te komen staan, adviseren wij u dan ook bij aankoop van nieuwe apparatuur deze uiterst compleet te verzekeren. Kiest u voor de meest uitgebreide dekking dan is uw computer apparatuur 36 maanden lang verzekerd tegen... bijna alles.

Aan de bovenkant van de site vindt u snelkoppelingen naar informatie over de specifieke eigenschappen van de verzekeringspakketten en heeft u de mogelijkheid deze aan te vragen.

iPad Verzekeren

Bij ons is het ook mogelijk om een Apple iPad te verzekeren.

Recensies

Na het laten vallen van mijn laptop merk je pas hoe afhankelijk je bent van een computer. Gelukkig goed verzekerd!

Magda, Beekbergen